ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αφήστε μας να κατασκευάσουμε τον τεχνικά άρτιο και υψηλής αισθητικής ιστότοπό σας, ο οποίος θα αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.
Θα σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας και θα δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο θέμα στην πλατφόρμα WordPress.

BRANDING

Το Branding είναι η διαδικασία σύνδεσης της καλής στρατηγικής με την καλή δημιουργικότητα.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις. Η μεθοδολογία μας ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα, ξεκινώντας από την έρευνα, συνεχίζοντας με τη στρατηγική και καταλήγοντας στην προσφορά των υπηρεσιών που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να οικοδομήσει και να εδραιώσει μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία.

SOCIAL MEDIA

Το κοινωνικό μάρκετινγκ παρέχει στις μάρκες τη μοναδική ευκαιρία να έχουν άμεση σχέση με τους πελάτες τους.

Προσφέρουμε έναν πλήρη κατάλογο υπηρεσιών σχεδιασμού. Η ταλαντούχα ομάδα σχεδιασμού μας συνεργάζεται με τους πελάτες μας για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων ιστότοπων και εκστρατειών μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού λογοτύπων, του γραφικού σχεδιασμού για τον ιστό και την εκτύπωση, της στρατηγικής και της διαχείρισης περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συνδυάζουμε τις τεχνικές μας γνώσεις και την εμπειρία μας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων με εμπειρία χρήστη με μια βαθιά κατανόηση των τακτικών μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

WEBSITE

Να αποκτήσετε έναν ποιοτικό ιστότοπο
δεν αποτελεί δαπάνη
αλλά μια επένδυση.

Στεκόμαστε σύμμαχοι στην ανάπτυξη της διαδικτυακής επιχείρησής σας δημιουργώντας ένα προσαρμοσμένο
e-shop που να ξεχωρίζουν και να προωθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα σας. & WooCommerce και σύνδεσή τους με συστήματα πληροφορικής (Erp, Softone κ.λπ.)
για εύκολο έλεγχο.

E-SHOP

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα ισχυρό μέσο για τη σύνδεση των μη διασυνδεδεμένων με το παγκόσμιο εμπόριο.

Αφήστε μας να κατασκευάσουμε την τεχνικά τέλεια και υψηλής αισθητικής ιστοσελίδα σας, η οποία θα αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας. Θα σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας και θα δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο θέμα στην πλατφόρμα WordPress..

SMARTENIZE

Έξυπνοι στόχοι σημαίνουν έξυπνο plugin.

Παρέχουμε έξυπνες λύσεις δημιουργώντας εξατομικευμένα WordPress Plugins με βάση τις ανάγκες σας.
Οι εφαρμογές μας είναι φιλικές προς το χρήστη και έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητα.
του κάθε έργου..

PLUGINS

Τα Plugins τροποποιούν δυναμικά τις εσωτερικές λειτουργίες των υπηρεσιών.